Kartoffelsalat med forårsløg og radiser
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kartoflerne koges, pilles og afkøles.
Forårsløg, radiser og oliven skæres i tynde skiver. Squash og kartofler skæres i tern og blandes med de øvrige grønsager. Ingredienserne til dressingen piskes sammen og vendes i salaten. Tips: Salaten serveres som en frokostsalat eller som tilbehør til f.eks. frikadeller eller kogt hamburgerryg. |
|
Opskriften er vist 75310 gange,
og udskrevet 2194 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne