Italiensk kartoffelsalat med pesto
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kog kartoflerne. Skær dem i småbidder.
Pesto: Bland hvidløg, krydderurter, olie, valnødder og parmesanost i blenderen til en lind pesto, smages til med peber Osten og kartoflernes salt skulle være nok. Skær zuchinierne i skiver og bland dem med kartoflerne og pestoen i en skål. Pyn med tomaterne. |
|
Opskriften er vist 116368 gange,
og udskrevet 3594 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (18 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2013-08-11 18:15:34 skal det være koldt eller varmt ? Kim Dybdahl - 2008-03-02 15:57:48 Rigtig lækker kartoffelsalat, lækker pesto som blandes med kartofflerne. Perfekt til en lækker bøf og et godt glas Italiensk Rødvin:-) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne