Engelsk kartoffel-salat med hvidvin
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Oprindelsesland : England Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kog kartoflerne og afkøl dem. Skær dem i skiver.
Kog 6 æg hårde. Hak blommerne og bland dem med de rå æggeblomme. Tilsæt olie og engelsk sennep og regulér konsistensen med vinen. Smag til med cayennepeber, salt og evt. sukker. Riv så æblet, hak løget og bland med kartoffelskiverne. |
|
Opskriften er vist 43102 gange,
og udskrevet 558 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (5 stemmer) |
|
Kommentarer mønboen - 2009-04-05 10:08:38 Engelsk sennep er en stærk, grov sennep - kan købes i større supermarkeder. Ellers kan den bornholmske bruges :-) Per - 2007-06-10 18:20:54 Syntes det er lidt uklart med den engelske sennep, det må være fransk sennep eller engelsk sauce. Jeg brugte 2 tsk. engelsk sauce, ½ tsk. cayenne, 1 tsk sukker og 1 tsk. salt. Dressingen smagte ret stærkt men da den blev blandet med kartofler løg og æbler blev den ok, tror æblerne tager en del af det skarpe. woodman - 2005-01-01 01:01:01 engelsk sennep ?? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne