Græsk kartoffelsalat
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Oprindelsesland : Grækenland Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kartoflerne med skræl halveres på langs og skæres i smalle både på den lange led.
De lægges i et ildfast fad og blandes med olie, citronsaft, salt, peber og oregano.
Bages ved 200 grader C. alm. ovn til de er brune og bagte, ca, 40 min - vend dem forsigtigt undervejs. Peberfrugterne udkernes og skæres i i tykke strimler Bland dem med olie, hakket hvidløg, salt og peber. De bages samtidig med kartoflerne i et andet ildfast fad i ca. 30 min - de skal være let brændte og bagte - vend også i dem undervejs. Når kartoflerne og peberfrugterne af afkølet, vendes de forsigtig sammen i et fad. Fetaen skæres i tynde flager eller smuldres over Olivenene lægges på til sidst |
|
Opskriften er vist 107032 gange,
og udskrevet 3112 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (50 stemmer) |
|
Kommentarer Hanne - 2014-08-08 09:59:25 Skal den serveres kold ? Sommer - 2012-09-27 17:16:38 Den er bare SÅ god. Mums! anonym - 2011-11-05 17:53:58 Det hedder "DET lange led" - ikke "den lange led" carsten - 2011-05-18 16:23:27 Skal den serveres kold? anonym - 2011-05-12 14:01:52 hvor manger personer svare denne ret til? Tanja - 2011-03-28 21:10:48 Fantastisk lækker og nem :) Serverede den med græsk farsbrød, og gæsterne kunne slet ikke få armene ned. Sanne - 2011-01-30 15:24:29 Har smagt denne salat engang jeg var ude at spise, og den smagte virkelig skønt.. Så glæder mig til at prøve kræfter med den selv :) anonym - 2010-05-23 15:32:17 nemt, og super lækkert martin - 2009-08-29 12:59:26 super nemt, og super lækkert Marianne - 2008-11-19 09:25:33 Det er virkelig en suveræn opskrift Anne - 2008-07-25 09:32:34 Det er simtapelthen så lækker en opskrift. Den kan bruges til alt kød, rikke - 2005-01-01 01:01:01 dette er noget nær det mest lækre jeg har smagt i længere tid, smager fyuldstændig som på en græsk restaurent |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne