Kartoffelsalat Bombay
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt : Red : |
|
|
Damp kartoflerne møre med skræl, lad dem køle lidt, pil dem og skær i tern.
Læg kartofler, peberfrugt, tomater og forårsløg i fad. Rør yoghurt, fromage blanc og citronsaft jævnt. Rist spidskommenfrø under omrøring på tør pande, og rør sammen med yoghurten. Tilsæt hvidløg, persille, salt og peber. Bland salat og sauce, lad det trække lidt og smag til med salt og peber. |
|
Opskriften er vist 19306 gange,
og udskrevet 332 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Kristina - 2005-01-01 01:01:01 Rigtig god salat der er frisk. Jeg undlod dog at tilsætte spidskommen. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne