Varm kartoffelsalat med æg
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt : Red : |
|
|
Kog løgskiverne klare uden at de tager farve i fedtstoffet.
Imens piskes æggene godt sammen.
Fjern gryden fra varmen og pisk æggene i.
Smag sovsen til med vineddike salt og friskkværnet peber.
Vend tilsidst kartoffelskiverne i og smag igen til inden servering
|
|
Opskriften er vist 13809 gange,
og udskrevet 150 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne