Kold kartoffelsalat med fransk sennep

Kold kartoffelsalat med fransk sennep, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SalaterRet : Salater - Kartoffelsalat

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Kold kartoffelsalat med fransk sennep, billede 4 Kold kartoffelsalat med fransk sennep, billede 1 Kold kartoffelsalat med fransk sennep, billede 2 Kold kartoffelsalat med fransk sennep, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2.5 dl.ymer
2.5 dl.cremefraiche 18%
2 spsk.revet løg
2 tsk.groft salt
2 tsk.sød mild fransk sennep
1 tsk.citronsaft
 
750 g.små kogte faste kartofler
3 spsk.hakket persille
2 spsk.klippet purløg
 peber
 
 Pynt:
 karse
 
Opskrift:
Bland ylette og cremefraiche. Tilsæt revet løg og krydderier.

Skær kartoflerne i ikke for tynde skiver og vend dem i salatsaucen. Stil den koldt og pynt med karse inden serveringen.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Kold kartoffelsalat

karakterer:
Opskriften er vist 154428 gange,
og udskrevet 4972 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (43 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2021-07-01 20:07:39
Har lavet den masser af gange, den er et hit vær gang. Et drys karry giver den et dejlig pift ;-)

  -   2012-01-11 13:59:20
en super lækker opskrift, jeg bruger rødløg istedet for alm. løg, det giver en skøn "farve" i retten.

  -   2010-08-04 20:49:03
Virkelig dejlig kartoffelsalat. Jeg rev kun et enkelt salatløg, så løgsmagen ikke blev for gennemtrængende. Tomater - enten cocktailtomater eller større tomater i skiver - frisker op.

  -   2009-05-01 21:16:30
Har lige lavet den her til aften, kom udskårne cherrytomater i. Men en super Kartoffelsalta. Topkarakterer herfra. :-)

  -   2009-02-02 15:46:40
superlækker og dejlig god smag og fyldt med kartofler ADVARSEL!: Giver luft i maven

  -   2008-05-16 16:55:11
pas på med; salt, løg og især sennep!!!

  -   2005-01-01 01:01:01
Pas på med saltet, den blev meget salt her