Safran-kartoffelsalat
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt : Red : |
|
|
Kartoflerne skylles, koges og afkøles.
Fromage frais, citronsaft, rørsukker, salt, peber og safran røres sammen. Dressingen bliver mere gul og får kraftigere safransmag jo længere den står og trækker, efter at den er rørt sammen. Kartoflerne blandes i dressingen og serveres med lidt bredbladet persille. |
|
Opskriften er vist 10229 gange,
og udskrevet 185 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne