Krydret kartoffelsalat
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kog kartofler og gulerødder i letsaltet vand.
Pisk olien i vineddiken, tilsæt barbecue sauce og chilipeber. Hældes over kartofler og gulerødder, som vendes forsigtigt. Tilsæt porrer, peberfrugt og tørrede tomater. Smages til med salt og peber. |
|
Opskriften er vist 48889 gange,
og udskrevet 984 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (8 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2014-06-15 17:30:26 Den serveres kold anonym - 2010-12-06 19:48:08 Serveres den varm eller kold? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne