Kartoffelsalat med ananas og karry
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kartoflerne skrælles, koges, skæres i stykker og afkøles.
De andre ingredienser røres sammen og smages til. Kartoflerne vendes sammen med dressingen og pyntes evt. med purløg. |
|
Opskriften er vist 42169 gange,
og udskrevet 1832 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (20 stemmer) |
|
Kommentarer Susanne - 2005-01-01 01:01:01 Dejlig frisk, og ej for fed |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne