Rødbedebøffer (Veganer)
Hovedingrediens : Rodfrugter - Rødbede Indsendt : Red : |
|
|
Kog hirse i vand og bouillon og lad det køle af. Hak løg og hvidløg fint. Tilsæt tamari. Riv rødbederne fint og bland det hele sammen. Krydderierne kommes i, det formes til bøfferne og steges i olivenolie.
|
|
Opskriften er vist 43735 gange,
og udskrevet 1183 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (14 stemmer) |
|
Kommentarer pehrsson - 2013-10-20 12:06:23 Fint med en masse skønne opskrifter, MEN savner flot fotto af opskrifterne for at gøre dette sted fuldendt.. ;-) Kasper Kødflov - 2009-12-08 16:08:48 Prøv eventuelt bøffer af bøfkød! Det smager bare helt fantastisk (= Nicolai - 2009-11-19 13:57:04 Rødbedebøfferne smager helt fantastisk! Kan helt klart anbefales, OGSÅ selvom man ikke er veganer :) Hans - 2008-09-17 21:20:48 Hvor længe skal de steges og på hvor meget varme? Lav, medium, høj? VeganP - 2008-09-13 10:26:21 Øøøøh.. Jeg ved ikke om det bare er mig, men hvilke krydderier? Der står jo ingen krydderier i opskriften. Løg og hvidløg er allerede brugt så det kan ikke være dem. Og andet der kan minde om krydderi er ikke nævnt. Nønne Lønne - 2005-01-01 01:01:01 Erstat evt. hvidløg med timian og/eller rosmarin. Serveres med capers og/eller peberrod. Evt. kan der laves en sauce med peberrod og/eller kapers. Brun sauce og kartofler er også fint. Kan anvendes til en vegansk version af pariserbøf/-brød med tilbehør af capers, peberrod, citronskive, hakkede cornichoner, syltede perleløg og serveret på et styk (olie)stegt eller ristet brød. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne