Kikærtegryde
Hovedingrediens : Bælgplanter - Kikærter Oprindelsesland : Sverige Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 99711 gange,
og udskrevet 1670 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Nønne Lønne - 2005-01-01 01:01:01 Man kan sagtens benytte mere karry hvis mn holder af det. Derudover kan der tilsættes lidt chili - frisk, tørret eller tabasco. Man kan tilsætte 1 dl. kokosmælk for at gøre gryderetten mere cremet. Den er fin til Ris Taffel serveret med ris og forskellige slags tilbehør. Kikæreterne kan erstttes af kogte hvide bønner eller tern af tofu. Jævnes evt. til slut med maizena rørt ud i kold vand. Et lille æble i tern eller revet er god til at forstærke og afrunde karrysmagen. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne