Græsk Kartoffelsalat 02
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Oprindelsesland : Grækenland Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kartoflerne koges i salt vand og skæres ud i skiver.
De hårdkogte æggeblommer hakkes og blandes med olie, citronsaft, sennep, salt, peber, pressede hvidløg. De hakkede oliven og persille drysses over. |
|
Opskriften er vist 68697 gange,
og udskrevet 1203 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (13 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne