Fyldig kartoffelsalat
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kartoflerne skæres i terninger.
Radiserne skæres i kvarte.
Forårsløgene snittes.
Grønsagerne blandes.
Ingredienserne til dressingen blandes og røres i. Kartoffelsalaten pyntes med bladselleri skåret i små terninger. |
|
Opskriften er vist 91001 gange,
og udskrevet 1967 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Laura - 2012-05-16 09:35:18 Kan roligt laves igen og igen. Det er andet år i træk den er med på vores årlige familie tur. anonym - 2009-07-02 16:42:15 Syrnet fløde og creme fraiche er ikke det samme, de smager ikke ens og har ikke nær samme fedt indhold Per - 2005-01-01 01:01:01 Forårsløg skæres på skrå, 1-2 cm. stykker. Syrnet fløde mener jeg er det samme som creme fraiche. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne