Stegt sild i rød kjole med æg og caviar
Hovedingrediens : SildeFisk - Sild Indsendt af : Vivi Indsendt : |
|
|
Vend sildefileterne i rugmel og steg dem i olie.
Rør marinaden godt sammen og hæld over sildefileterne. Sildefileterne må gerne ligge i marinade i flere dage før de skal bruges, de bliver kun bedre. Jeg deler gerne sildefileterne i kvarter da jeg syntes de er nemmere at håndtere på tallerken. |
|
Opskriften er vist 7546 gange,
og udskrevet 141 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne