Aspargeskartoffelsalat

Aspargeskartoffelsalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
SalaterRet : Salater - Kartoffelsalat

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Aspargeskartoffelsalat, billede 4 Aspargeskartoffelsalat, billede 1 Aspargeskartoffelsalat, billede 2 Aspargeskartoffelsalat, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
800 gram Aspargeskartofler
3 dl. Græsk yoghurt 10% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 Skalotteløg 1 mellemstort skalotteløg vejer ca. 25 gram.
1 bdt. Kørvel, frisk
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Opskrift:
Kartoflerne koges, pilles, afkøles og skæres i tern. De vendes sammen med finthakket skalotteløg og grofthakket kørvel, den drænede yoghurt vendes heri. Smages til med salt og peber.

Sættes på køl og trækker ca. ½ time og smages til igen.





karakterer:
Opskriften er vist 170549 gange,
og udskrevet 2289 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (20 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 4474 (1065 kcal)
KJ pr. Pers. 1118 (266 kcal)
Vægt ialt 1150 gram
Vægt pr. Pers. 287 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 389 KJ (92 kcal)
Protein 3.0 gram
Fedt 2.8 gram
Kulhydrat 14.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2014-07-05 10:47:01
Fantastisk opskrift! Jeg brugte Græsk yoghurt 2%, hakket persille og radiser i stedet for løg. Vi kom også sennep i dressingen - det blev den endnu bedre af :D Tak for en super opskrift! 10 herfra !!

  -   2013-08-07 19:13:50
Kunne man lave dem med Youghurt naturel istedet for?

  -   2010-05-25 08:19:33
Græsk yoghurt kan købes med kun 2% fedt :-)

  -   2009-05-07 14:15:26
Jeg er elsker den. Den er lidt fed men smager samtidig super godt.

  -   2008-05-30 18:48:49
Kan udemærket lave på ylette fremfor græsk yoghurt. Herved opnås betydelig lavere fedtprocent.