Aspargeskartoffelsalat
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kartoflerne koges, pilles, afkøles og skæres i tern. De vendes sammen med finthakket skalotteløg og grofthakket kørvel, den drænede yoghurt vendes heri. Smages til med salt og peber.
Sættes på køl og trækker ca. ½ time og smages til igen. |
|
Opskriften er vist 170549 gange,
og udskrevet 2289 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (20 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2014-07-05 10:47:01 Fantastisk opskrift! Jeg brugte Græsk yoghurt 2%, hakket persille og radiser i stedet for løg. Vi kom også sennep i dressingen - det blev den endnu bedre af :D Tak for en super opskrift! 10 herfra !! anonym - 2013-08-07 19:13:50 Kunne man lave dem med Youghurt naturel istedet for? Elin - 2010-05-25 08:19:33 Græsk yoghurt kan købes med kun 2% fedt :-) Mari-Louise - 2009-05-07 14:15:26 Jeg er elsker den. Den er lidt fed men smager samtidig super godt. Lone - 2008-05-30 18:48:49 Kan udemærket lave på ylette fremfor græsk yoghurt. Herved opnås betydelig lavere fedtprocent. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne