Kalv á al marengo i stegeso
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvebryst Indsendt : Red : |
|
|
Pil løgene. Skær kødet i skiver og svits det i fedtstoffet på panden. Læg løg og kød i stegesoen og tilsæt bouillon, krydderier og tomaterne uden væde. Sættes i ovnen ved 225 grd. i ca. 45 minutter. Jævn saucen og smag den til med hvidvin.
Serveres med løse ris. |
|
Opskriften er vist 18683 gange,
og udskrevet 347 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne