Kalv á al marengo i stegeso

Kalv á al marengo i stegeso, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvebryst

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1250 g.kalvebryst
125 g.chalotteløg
1 ds.tomater
60 g.smør
 salt
 peber
 mild paprika
3 spsk.hvedemel
1 dl.bouillon
1 dl.hvidvin
 
Opskrift:
Pil løgene. Skær kødet i skiver og svits det i fedtstoffet på panden. Læg løg og kød i stegesoen og tilsæt bouillon, krydderier og tomaterne uden væde. Sættes i ovnen ved 225 grd. i ca. 45 minutter. Jævn saucen og smag den til med hvidvin.

Serveres med løse ris.





karakterer:
Opskriften er vist 18683 gange,
og udskrevet 347 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu