Fiskepandekager

Fiskepandekager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

HovedretterRet : Hovedretter - Madpandekager

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Blandet fisk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
500 g.fiskefars
1 æg
1 finthakket zittauerløg (ca. 50 gram)
3 spsk.frisk hakket persille
0.75 tsk.groft salt
 friskkværnet peber
25 g.smør (til stegning)
 
 Lynstegte grønsager af:
1-2 squash (courgetter) (ca. 400 gram)
25 g.smør
100 g.friske minimajs
2 porrer i tynde ringe (ca. 200 gram)
2 tsk.japansk soja
1 tsk.frisk fintrevet ingefær
 Friskkværnet peber
 
Opskrift:
Rør fiskefarsen med æg, løg, persille, salt og peber. Lad farsen hvile tildækket i køleskab i ca. 30 minutter.

Lad halvdelen af smørret blive gyldent i en pande (ca. 21 cm. i diameter). Fordel farsen i panden til en tyk pandekage. Steg den ved svag varme i ca. 10 minutter. Lad fiskepandekagen glide over på et grydelåg. Kom resten af smørret på fiskepandekagen og læg panden over som et låg. Vend den hurtigt og steg videre i ca. 10 minutter, forsat ved svag varme.

Lynstegte grønsager - Del squashene på langs og fjern kernerne. Skær squashene i ca. 1/2 cm. tykke skiver (evt. små tern). Lad smørret smelte i en wok eller dyb pande ved kraftig varme, men uden at det bruner.

Svits majsen ved jævn varme i ca. 2 minutter. Tilsæt porreringe og svits i ca. 1 minut. Tilsæt squash og svits yderlig i ca. 2 minutter (ca. 5 minutter i alt) Tilsæt resten af ingredienserne og smag til.





karakterer:
Opskriften er vist 23211 gange,
og udskrevet 395 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.6    (17 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-01-25 08:50:48
Jeg syntes det er nogle rigtig gode deller. Måske kunne man putte lidt timian i, det gjorde jeg. PERFECT

  -   2005-01-01 01:01:01
super frikadeller....gerne af halv laks og halv hvid fisk af een eller anden slags