Fiskepandekager
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Blandet fisk Indsendt : |
|
|
Rør fiskefarsen med æg, løg, persille, salt og peber. Lad farsen hvile tildækket i køleskab i ca. 30 minutter.
Lad halvdelen af smørret blive gyldent i en pande (ca. 21 cm. i diameter). Fordel farsen i panden til en tyk pandekage. Steg den ved svag varme i ca. 10 minutter. Lad fiskepandekagen glide over på et grydelåg. Kom resten af smørret på fiskepandekagen og læg panden over som et låg. Vend den hurtigt og steg videre i ca. 10 minutter, forsat ved svag varme. Lynstegte grønsager - Del squashene på langs og fjern kernerne. Skær squashene i ca. 1/2 cm. tykke skiver (evt. små tern). Lad smørret smelte i en wok eller dyb pande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits majsen ved jævn varme i ca. 2 minutter. Tilsæt porreringe og svits i ca. 1 minut. Tilsæt squash og svits yderlig i ca. 2 minutter (ca. 5 minutter i alt) Tilsæt resten af ingredienserne og smag til. |
|
Opskriften er vist 23212 gange,
og udskrevet 395 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.6 (17 stemmer) |
|
Kommentarer Kimmi - 2007-01-25 08:50:48 Jeg syntes det er nogle rigtig gode deller. Måske kunne man putte lidt timian i, det gjorde jeg. PERFECT anonym - 2005-01-01 01:01:01 super frikadeller....gerne af halv laks og halv hvid fisk af een eller anden slags |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne