Havregrynsboller 02
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Havregryn Indsendt : Red : |
|
|
Smelt smørret, tilsæt mælken og lad det blive lunkent. Rør gæren ud i væsken. Tilsæt salt, sirup, havregryn og mel. Ælt dejen godt.
Dæk dejen med et fugtigt klæde og stil den til hævning ½ time.
Ælt atter dejen godt igennem. Del den i 3 stykker, der hver især deles i 8 stykker, før de formes til boller.
Læg bagepapir på en plade, sæt bollerne på pladen lad dem efterhæve tildækket 15 min.
Bag bollerne på ovnens midterrille ved 250 grader i ca 10 min. Tag bollerne ud og pensl dem sraks med vand, læg dem på en rist og lad dem svale af.
|
|
Opskriften er vist 30388 gange,
og udskrevet 848 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (22 stemmer) |
|
Kommentarer nam - 2012-06-09 16:40:39 De er gode, men jeg synes de er ret besværlige at ælte? Lykke - 2010-01-16 19:41:57 Er gode. Kan laves med halvt så meget fedt end angivet i opskriften. Prøv evt. at erstatte en del af havregrynen med hakkede hasselnødder. Også godt :-) blovstrød - 2009-10-03 12:46:52 Er bollerne fryseegnede? anonym - 2005-01-01 01:01:01 prøv under havregrynskugler! anonym - 2005-01-01 01:01:01 til didi: didi - 2005-01-01 01:01:01 hvor kan jeg finde opskriften på Havregrynskuller mette,,, - 2005-01-01 01:01:01 hmm ja lyder lækkeRt,,,! s og s - 2005-01-01 01:01:01 de fik lidt for lang tid, men de smager godt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne