Taramasalat
Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskerogn Indsendt : |
|
|
Skær skorpen af brødet og læg det i blød i koldt vand. Knug væden af. Skær torskerognen over og grav rognen ud af skindet med en lille ske. Rør det sammen med brød, knust hvidløg og olivenolie.
Smag til med citronsaft, salt og peber og anret på tallerkener med salat, oliven, kapers, citron og ristet brød. |
|
Opskriften er vist 15331 gange,
og udskrevet 206 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne