Jordbær i myntesirup
Hovedingrediens : Bær - Jordbær Indsendt : Red : |
|
|
Skyl og nip jordbærrene. Hak myntebladene. Kog vand, sukker og mynte sammen til sirupsagtig konsistens. Flæk rabarberne på langs og snit dem i små stykker. Kog dem 1 minut i siruppen.
Tag gryden fra varmen og lad det trække, til rabarberne lige netop er møre, de må godt have lidt bid. Hæld rabarber og sirup over halve eller skivede jordbær og server med flødeskum eller vaniljeis. |
|
Opskriften er vist 15860 gange,
og udskrevet 281 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer andreas - 2018-01-20 12:01:15 den lyder og smager godt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne