Åben sandwich med oksekød, spejlæg og kaviar
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Kilde : Kødbranchens Fællesråd Indsendt : Red : |
|
|
Først røres dressingen sammen i en skål, så den kan trække sig kraftfuld, mens resten tilberedes.
Rist de 4 skiver brød gyldne på en brødrister/ovn. Form det hakkede kød til 4 bøffer, tryk dem godt flade og steg dem forsigtigt i gyldent smør på panden – et par minutter på hver side. Hæld eventuelt overskydende fedtstof fra panden, når bøfferne er færdige og steg så de 4 æg som spejlæg. Skyl salaten og saml så de 4 sandwicher. Først en skive ristet brød, så salat, så bøffen og så spejlægget. Hæld dressingen over og pynt med kaviar. |
|
Opskriften er vist 16399 gange,
og udskrevet 219 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.3 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne