Grillet entrecote med tomatsmør og grønsagsspyd
Hovedingrediens : Oksekød - Okseentrecote Kilde : Kødbranchens Fællesråd Indsendt : Red : |
|
|
Tomatsmør:
Skold og flå tomaterne, skær dem i kvarte og fjern kernerne. Skær tomatkødet i små tern. Pil og hak skalotteløg og hvidløg. Varm en gryde op og svits løgene i lidt olie, tilsæt tomater og timian og lad det simre et par minutter, smag til med salt og peber. Lige inden servering røres det kolde smør i tomatsaucen. Må ikke koge nu. Grønsagsspyd: Skær squashen og peberfrugten i tern på ca. 2x2 cm og stik dem på små spyd skiftevis med løg og champignon. Pensl med lidt olie og steg dem på grill-panden i lidt olie ca. 2-3 minutter på hver side. Krydr med salt og peber. Kartoffelgratin: Skær de kogte kartofler i ½ cm tynde skiver og læg dem i et ildfast fad. Fordel osten over og bag dem i ovnen ca. 20 minutter ved 200 grader. Kødet: Tør entrecoterne med lidt køkkenrulle og steg dem på en grillpande til ønsket tilberedning (2-3 minutter på hver side). Lad dem evt. hvile ca. 10 minutter inden servering. Tips: Er det i sommertiden, vil det selvfølgelig være godt på en udendørs grill. |
|
Opskriften er vist 18600 gange,
og udskrevet 446 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne