Kalvetyksteg i gryde på italiensk manér
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvetyksteg Oprindelsesland : Italien Kilde : Kødbranchens Fællesråd Indsendt : Red : |
|
|
Brun kalvetykstegen af i en stegegryde i lidt olie. Tag stegen op af gryden og svits så hele hvidløgsfed, oliven, rosmarin og bønner af i gryden. Halvér tomaterne og svits dem med og læg så stegen oven på dette – alt sammen i gryden.
Hæld vand på så det akkurat når op til stegen, krydr med salt og peber og skru ned for varmen. Læg låg på gryden og lad indholdet koge svagt ca. 30 minutter. Tag stegen op af gryden og lad den evt. hvile i 15-20 minutter, inden den skæres i skiver. Anretning: Skiver af kødet serveres med bønneblandingen. Tilbehør: Kunne være tomatsalat med rucola og forårsløg samt skiver af italiensk brød dryppet med olivenolie. |
|
Opskriften er vist 19661 gange,
og udskrevet 638 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne