Benløse fugle i stegeso
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalveinderlår Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kødet skæres ud i tynde skiver. Læg et stykke spækstrimmel på hvert stykke kød og rul det sammen. Hold kødet fast med en kødnål eller bind med snor omkring. Gnid rullerne med salt og peber.
Kødet brunes i fedtstof på en pande inden det lægges i stegesoen. Kom bouillon ved. Steg "fuglene" ved 225 grader C. alm. ovn i ca. 1 time. Tilsæt skyen fløde. Jævn og farv saucen. Serveres med hvide kartofler eller kartoffelmos. |
|
Opskriften er vist 117784 gange,
og udskrevet 2904 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (22 stemmer) |
|
Kommentarer P.r.juul - 2017-12-15 08:01:45 Et hurtigt spørgsmål,skal låget på stegesoen være på i ovnen? anonym - 2010-08-26 16:18:28 Jeg havde ikke spæk men bacon som jeg rullede indeni med persille - mums, det er en god opskrift og saucen er bare lækker. anonym - 2010-08-20 13:49:58 Et lille twist til disse lækre fugle; rul lidt frisk persille ind sammen med spækstrimlen. Det gir en super god smag til saucen. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne