Lakridsfudge
Hovedingrediens : Diverse produkter - Sukker Indsendt : |
|
|
Alt koges sammen i en gryde uden låg, til det er 125 grader C varmt. Så tages massen af varmen. Her tilsætter man lakridsekstrakten, og sørger for at den bliver godt fordelt. Man kan fylde det i små papirsfo rme eller man kan hælde det i en bradepande og skære det i tern når det er let stivnet. Derefter afkøles karamelmassen i køleskab. Når den er blevet helt kold, brækkes ternene fra hinanden.
|
|
Opskriften er vist 29336 gange,
og udskrevet 561 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (14 stemmer) |
|
Kommentarer Gerda - 2019-04-11 07:55:46 Rigtig god karamel. 1 dl sukker og 1 dl flormelis. anonym - 2012-11-09 21:46:07 Hej kantinehold - hvis man kigger andre fudge opskrifter er der flormelis i - hvilket jeg vil mene gør det stivner bedre ? bare ide kantineholdet - 2012-03-19 12:15:22 Vi prøvede denne opskrift i vores kantine, men selvom vi lod det stå weekenden over i køleskabet, så ville det ikke stivne. Smagen var rigtig lækker, men det blev mere en fugde-sovs end en firkant. Hvad kan der være gået galt? Opskriften er fulgt til det yderste, så vi kan ikke rigtig finde ud af hvorfor den ikke ville stivne. Men nu har vi da til en lækker fudg-is i stedet. Nam. Laura - 2011-06-20 14:31:11 Henriette: Du skal i stedet bruge flydende lakridsekstrat Held og lykke! :-) Henriette - 2011-03-04 18:23:55 Øv, lakridspulveret klistrede totalt sammen for mig, så nu er det som små klumper :( hvordan gør jeg sådan at det ikke klumper? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne