Stegte nudler Koreansk
Hovedingrediens : Pasta - Spaghetti - Nudler Oprindelsesland : Korea Indsendt : Red : |
|
|
Sesamfrøene ristes på en tør pande for jævn varme i 3-4 minutter, panden rystes konstant til frøene er nøddebrune, hældes fra panden og knuses i en morter eller kaffekværn.
Rør olie og sesamolie sammen i en lille skål.
Hæld ca. halvdelen i en wok eller en stor, tykbundet pande.
Varmes for jævn varme.
Løg, hvidløg, chili og rejekød lynsteges i 2 minutter.
Tages op og sættes til side.
Tofu lynsteges under omrøring, til den er let gylden.
Tages op og sættes til side.
Kom resten af olien i wokken og tilsæt grøntsager.
Lynsteges i 3 minutter, eller til de er netop sprøde.
Kom vand, soyasauce, sukker og nudler i wokken.
Nudlerne vendes forsigtigt i saucen.
Læg låg på og lad dem simre 5 minutter.
Rør derefter godt rundt, tilsæt rejer og tofu, steges under omrøring i yderligere 3 minutter for jævn varme.
Drysses med de knuste sesamfrø og serveres.
|
|
Opskriften er vist 43530 gange,
og udskrevet 582 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (84 stemmer) |
|
Kommentarer Linda - 2011-11-18 10:20:02 Det der sesamolie sammen med sesamfrø i en morter osv., er det ikke bare ligesom tahini? Kan man så ikke bruge tahini i stedet? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne