Grillstegt oksekød
Hovedingrediens : Oksekød - Oksefilet Oprindelsesland : Korea Indsendt : Red : |
|
|
Kødet lægges i fryser i 30 minutter.
Sesamfrøene ristes på en tør pande for jævn varme i 3-4 minutter. Panden rystes konstant til frøene er nøddebrune. Hældes fra panden og knuses i morter eller ren kaffekværn. Kødet skæres i tynde skiver på tværs af fibrene. Kødet, sojasauce, hvidløg, forårsløg og halvdelen af sesamfrøene blandes grundigt i en skål, marineres i 2 timer. Olierne røres sammen og pensles på en grillrist, en tykbundet pande eller barbecueplade, som varmes kraftigt op. Kødet steges ad 3 omgange ca. 1 minut på hver side. Det må ikke få for meget, så det bliver sejt. Grillen pensles og genopvarmes mellem hver portion. Drys resten af sesamfrøene over kødet. Serveres med kim chi. |
|
Opskriften er vist 23022 gange,
og udskrevet 399 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (35 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne