Wolfgang pucks fyldte sandwichbrød
Oprindelsesland : Amerika Indsendt : Red : |
|
|
Begynd med fyldet.
Skær auberginen i terninger på størrelse med spilleterninger.
Kom dem i en plastpose med groft salt og ryst dem grundigt, så alle terningerne er gnedet med salt.
Lad dem trække med salt i en stor sigte i 1 time, så al den bitter væde kommer fra.
Spred så terningerne ud på et viskestykke og dup dem i varm olivenolie på en stor pande.
Når de er næsten færdigristede og har dannet en god stegeskorpe, tilsættes timian og pillet hakket hvidløg.
Til allersidst skrues helt ned og osten blandes med de varme aubergineterninger.
Bollerne flækkes og ristes let.
Lægges sammen omkring et godt lag fyld og stilles i ovnen ved meget høj varme eller evt.
Grill og varmes 4 minutter.
Serveres helt varme på en bund af lidt frisk salat og tomater i skiver og lidt dressing, f.eks. som den der er brugt til ceasar salad.
|
|
Opskriften er vist 18536 gange,
og udskrevet 204 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Grethe - 2012-12-06 12:35:20 Halløjsa for en smagsbombe. Supergodt. Tilføj evt. lidt basilikum. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne