Bisi (pandekagebrød)
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Rugbrød Oprindelsesland : Tyrkiet Indsendt : Red : |
|
|
Alle ingredienser blandes undtagen det lunkne vand, der tilsættes lidt efter lidt. Dejen æltes grundigt (den må gerne klistre lidt ), når den er færdig. Stilles til hævning et lunt sted i en halv time. Dejen slås ned og formes til 10 boller. Bollerne rulles ud i pandens størrelse. Der laves 3 lufthuller med fingrene i pandekagen.
I en pande varmes så meget olie at det står ca. 2 cm op fra bunden. Når olien er meget varm lægges pandekagen forsigtigt i og den vil hurtig boble op. Kagen vendes efter et par minutter med en gaffel. De færdige pandekager lægges til afdrypning på køkkenrulle. Der supleres i panden med olie efterhånden, så der hele tiden er den samme mængde olie i panden. Bisi serveres til æggesalat eller som tilbehør til forskellige Pilav-retter. Pandekagerne kan fryses og genopvarmes i ovn, men smager bedst nybagte. |
|
Opskriften er vist 27149 gange,
og udskrevet 594 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (14 stemmer) |
|
Kommentarer sandrapedersen10 - 2005-01-01 01:01:01 det smager bare så godt man . Tuba - 2005-01-01 01:01:01 Det smager SUPERT |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne