Granité med citronmelisse
Hovedingrediens : Krydderurter - Citronmelisse Oprindelsesland : Italien Indsendt : |
|
|
Kog vand og sukker under omrøring. Lad det koge i 5 min. Tag kasserollen af varmen og lad lagen blive kold. Tilsæt citronsaft, finthakket citronmelisse og 2/3 af den mousserende vin. Hæld det i en skål og stil det i fryseren i ca. 3 timer. Rør i massen hver time. Server sorbeten i cocktailglas med lidt mousserende vin over og et blad citronmelisse.
|
|
Opskriften er vist 24260 gange,
og udskrevet 425 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne