Hvedekager med glasur (Hvedeboller)

Hvedekager med glasur (Hvedeboller), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

KagerRet : Kager - Fastelavnsboller

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
50 g.gær
2.5 dl.mælk
1 dl.sukker
8 dl.hvedemel
0.25 tsk.salt
50 g.finthakkede eller malede mandler
0.5 tsk.kanel
0.5 tsk.ingefær
2 tsk.revet appelsinskal
1 nipMuskatnød, friskrevet
 
 Glasur:
1.5 dl.flormelis
1 spsk.frisk presset appelsinsaft
 
Opskrift:
Bland gæren med 37º varm mælk og med 1 tsk sukker. Rør 6 dl mel i gærblandingen. Lad hæve 15 min. et lunt sted. Varm ovnen til 175°. Rør de resterende ingredienser i dejen. Ælt dejen godt. Tag lidt over ¼ af dejen og form den til en lang rulle. form derefter 16 boller af resten af dejen. Beklæd en form med bagepapir og læg dejrullen langs kanten og placer bollerne i midten ikke for tæt. Dæk til og lad hæve i 30 min. Sæt kagen i ovnen i 30 min. Tag kage ud og lad den svale af på en rist. Bland glasuren og dekorer kagen når den er blevet kold. Del kagen i 12 stykker.





karakterer:
Opskriften er vist 17155 gange,
og udskrevet 230 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.9    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu