Hvedekager med glasur (Hvedeboller)
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fedtfattig opskrift Indsendt : Red : |
|
|
Bland gæren med 37º varm mælk og med 1 tsk sukker. Rør 6 dl mel i gærblandingen. Lad hæve 15 min. et lunt sted.
Varm ovnen til 175°. Rør de resterende ingredienser i dejen. Ælt dejen godt. Tag lidt over ¼ af dejen og form den til en lang rulle. form derefter 16 boller af resten af dejen.
Beklæd en form med bagepapir og læg dejrullen langs kanten og placer bollerne i midten ikke for tæt. Dæk til og lad hæve i 30 min. Sæt kagen i ovnen i 30 min. Tag kage ud og lad den svale af på en rist.
Bland glasuren og dekorer kagen når den er blevet kold. Del kagen i 12 stykker.
|
|
Opskriften er vist 17211 gange,
og udskrevet 230 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.9 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne