Foccia boller
Indsendt : Red : |
|
|
Bollerne:
Hæld posens indhold i en skål med 11/2 dl. lunkent vand og 1 æg. Ælt dejen jævn. Del dejen i 4 lige store dele og form bollerne flade. Tomatfyld: Rør sammen i en skål tomatfyld bestående af 1/2 spiseskefuld olivenolie, 1 dl. grofthakkede flåede tomater, 1/2 spiseskefuld tomatkoncentrat, 1 fed presset hvidløg, 1/2 teskefuld salt samt 1/2 spiseske KNORR Pasta & Pizza krydderi. Tomatfyldet fordeles på de 4 boller. Foccaciabollerne bages i ovnen i 15-20 min. ved 200 grader. |
|
Opskriften er vist 14994 gange,
og udskrevet 255 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.9 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne