Hindbærtærte 08
Hovedingrediens : Bær - Hindbær Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Pisk æg og sukker lyst og skummende. Vend melet i. Hæld dejen i en smurt tærteform, gerne med løs bund, og drys bærrene over.
Høvl smørret med ostehøvl og læg det oven på bærrene. Bag kagen ca. 25 min. ved 175 grader C. alm. ovn på midterste rille. Serveres lun med flødeskum. |
|
Opskriften er vist 50361 gange,
og udskrevet 934 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (21 stemmer) |
|
Kommentarer D - 2016-02-28 16:11:38 Total gummikage anonym - 2012-08-09 20:01:39 Ik lige min stil. Minahil - 2012-06-15 14:03:37 mega lækker benthe - 2009-11-06 08:46:30 jeg bruger altid frosne bær, bare dobbelt så mange, og så undlader jeg smørret, og drysser istedet hakkede mandler over. .. - 2008-09-28 14:12:04 kan man godt bruge frosne hindbær? Elizabeth - 2008-01-07 15:17:31 Den er vild lækker!!! I skulle prøve den..... jakob - 2005-01-01 01:01:01 p.s for sjov rigtig god kage!!!! jakob - 2005-01-01 01:01:01 den smager ikke godt lad hver med at lave den man dør!!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne