Chili Con Carne med oksetern
Hovedingrediens : Oksekød - Skært oksekød Oprindelsesland : Mexico Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kødet skæres i tern, løgene hakkes groft og peberfrugterne skæres i strimler, hvorefter dette sauteres.
Chili, cumino, oregano, flåede tomater og bouillon tilsættes. Småkoger 10-15 minutter, og smages så til med salt og peber. Til sidst tilsættes bønner samt et par laurbærblade, hvorefter det hele småkoger yderligere 10-15 minutter. Tips: Bønnerne sættes i blød natten over 10-12 timer, koges i nyt vand i ca. 45 minutter. Som skært oksekød kan bruges bov, tykkam, inderlår, yderlår eller klump. |
|
Opskriften er vist 85411 gange,
og udskrevet 1913 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (28 stemmer) |
|
Kommentarer catstail9nh - 2007-02-26 04:03:20 this is really good..so glad to see you left out catsup in these "opskrifter", the only time here ew use catsup is with hotdogs or hamburgers, else its puree or skinned tomatos with garlic /basil or other spices in food directly. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne