Guldkornkager
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
|
|
Smør og sukker blandes. Heri tilsættes mel som er blandet op med bagepulver. Blandingen samles med det smeltede smør, hvorefter der forsigtigt tilsættes guldkorn.
Dejen trilles til kugler på størrelse med valnødder og bages på øverste rille i 6-8 min ved 200°. Sæt kuglerne med stor afstand da de flyder ret meget ud. |
|
Opskriften er vist 23110 gange,
og udskrevet 584 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Mette - 2005-01-01 01:01:01 Nøjagtig identisk med opskriften guldkornskager i samme kogebog |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne