Bradepandekage med kokoslåg
Hovedingrediens : Nødder - Kokosmel Indsendt : Red : |
|
|
Rør det blødgjorte smør med sukker, til det er let og smidigt. Rør æggeblommerne i én ad gangen og rør godt mellem hver.
Bland og sigt hvedemel, kartoffelmel og bagepulver og rør det i skiftevis med mælken. Bred dejen ud i en bradepande, smurt eller beklædt med bagepapir. Bages på nederste rille i forvarmet ovn ved 200 grader i ca 20 minutter. Imens piskes hviderne stive. Irøres sukker af et par gange og tilsættes vanillesukker og kokosmel. Bred dejen over den halvbagt kage og fortsæt bagningen i ca 15-20 minutter. Afkøles i bradepanden. |
|
Opskriften er vist 27600 gange,
og udskrevet 773 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2008-03-18 10:03:44 Med den mængde hvedemel og kartoffelmel så vil jeg tro at denne portion passer til den store bradepande fra ovnen, altså dobelt størrelse af 23x33 cm. Stine - 2005-01-01 01:01:01 Hvorfor er der ikke mål på bradepanden? Nogle opskrifter er de små, andre er dem der passer til ovnen?? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne