Bradepandekage med citron
Hovedingrediens : Citrusfrugt - Citron Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Smørret røres blødt, tilsæt sukker og vanillesukker og rør til det er hvidt. Tilsæt citronskal samt æggene et ad gangen. Hvedemel blandes godt med hjortetaksaltet og det røres med let hånd i de øvrige ingredienser.
Smør en bradepande 23x33 cm eller beklæd den med bagepapir. Fyld dejen i og bred den jævn ud. Stil kagen i ovnen på midterste rille ved 180 grader C alm. ovn i ca. 30 minutter. Glasur: Rør flormelis med citronsaft samt den revne skal. Når kagen er kold, overtrækkes den med glasuren. |
|
Opskriften er vist 84034 gange,
og udskrevet 2770 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.9 (13 stemmer) |
|
Kommentarer Anni - 2015-04-10 14:24:35 Tak for en fantastisk opskrift. Dette bliver en af vores ynglinge 😃 Jeg har tilsat saften fra en hel citron. Og så vil jeg servere sammen med jordbær og honningmelon. Vanilleis og brombærskum. Så er der på den måde både syrligt og sødt. Katrine - 2011-05-16 20:14:41 Ingen succes - kagen hæver ikke :-(. Bettina - 2008-04-23 13:15:23 Den er rigtig dejlig frisk. Stor lykke hos kollegaer. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne