Æblekage med kvark
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Indsendt : Red : |
|
|
Skræl æblerne, del dem, fjern blomst, stilk og kernehuset og skær æblerne i terninger. Hæld citronsaft over og bland lidt af sukkert og de fleste hakkede nødder med æblerne. Rør kvark med de 4 æggeblommer, vanillesukker og salt. Bland mel og bagepulver og rør det forsigtigt i. Bland de fleste af æblerne i. Pisk æggehviderne meget stive, bland sukkert i og bland det i ægge-kvarkmassen.
Kom dejen i en smurt springform, ca. 24 cm i diameter. Drys med de resterende æbler og nødder over dejen. Bag kagen 75-90 minutter ved 175 grader. Flødeskum kan serveres til. Læg evt. lidt folie over hvis den bliver for mørk. |
|
Opskriften er vist 11574 gange,
og udskrevet 270 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.9 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne