Æblekage med kvark

Æblekage med kvark, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Kager i formRet : Kager i form - Springformkage

Hovedingrediens : Frugt - Æbler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1000 g.æbler (helst spiseæbler)
150 g.sukker
1 citron, saft heraf
100 g.groft hakkede hasselnødder eller mandler
500 g.kvark
4 æg
2 tsk.vanillesukker
1 knsp.salt
150 g.hvedemel
1.5 tsk.bagepulver
 
Opskrift:
Skræl æblerne, del dem, fjern blomst, stilk og kernehuset og skær æblerne i terninger. Hæld citronsaft over og bland lidt af sukkert og de fleste hakkede nødder med æblerne. Rør kvark med de 4 æggeblommer, vanillesukker og salt. Bland mel og bagepulver og rør det forsigtigt i. Bland de fleste af æblerne i. Pisk æggehviderne meget stive, bland sukkert i og bland det i ægge-kvarkmassen.

Kom dejen i en smurt springform, ca. 24 cm i diameter. Drys med de resterende æbler og nødder over dejen. Bag kagen 75-90 minutter ved 175 grader. Flødeskum kan serveres til. Læg evt. lidt folie over hvis den bliver for mørk.





karakterer:
Opskriften er vist 11574 gange,
og udskrevet 270 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.9    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu