Valnøddekage
Hovedingrediens : Nødder - Valnødder Indsendt : Red : |
|
|
Pisk æggeblommer og sukkeret godt, kom vandet i og tilsæt de hakkede nødder. Bland mel og bagepulver og rør det i dejen, pisk æggehviderne stive og vend dem i dejen til slut.
Dejen fyldes i en velsmurt springform og bages i ovnen ved 170 grader på næstsidste rille i ca 45 min. Tag kagen ud af formen og lad den køle af på en rist. Pynt kagen med overtrækschokolade og evt, halve valnødder. Kagen servers ledsaget af iskold flødeskum. |
|
Opskriften er vist 35999 gange,
og udskrevet 870 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (8 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2021-02-18 14:12:17 Har i glemt at skrive smør el olie i opskriften? Karina - 2017-11-07 17:09:54 Det var spild af gode valnødder. Kagen er ikke god. KokkeAnders - 2016-09-30 22:04:41 Det er en ommmer, kagen er underlig og smager ikke godt Alice - 2016-01-09 14:56:45 Det bliver en dejlig kage, når vandet bliver skiftet ud med citronsaft og skallen rives i. Jeg kom 160g valnødder i. Så er kagen fin. den kageglade - 2009-07-31 10:38:57 Det er den dårligste kage jeg nogensinde har smagt.Den har en underlig smag og jeg kan ikke anbefale den til nogen. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne