Valnøddechokoladekage
Hovedingrediens : Nødder - Valnødder Indsendt : |
|
|
Til bundene røres æggeblommer med flormelis og tilsættes reven chokolade og hakkede valnødder. Hviderne piskes stive og vendes i. Dejen kommes i en springform og bages ved 180 grader i ca. 50 min. Prøv med en nål om kagen er gennembagt. Til cremen smeltes chokoladen i vandbad, afkøles til stuetemperatur og røres jævn med det bløde smør. Æggeblommer, sukker, Nescafé og rom piskes over vandbad, tages af varmen og piskes videre i koldt vand til det er afkølet. Vend chokoladesmørret i æggeblommecremen, og der røres til det er jævnt. Del den kolde kage i 3 bunde. Fordel halvdelen af cremen mellem bundene og pynt med det resterende.
|
|
Opskriften er vist 13903 gange,
og udskrevet 212 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (37 stemmer) |
|
Kommentarer muammed - 2007-01-08 20:56:51 super god kage |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne