Valnøddechokoladekage

Valnøddechokoladekage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Kager i formRet : Kager i form - Springformkage

Hovedingrediens : Nødder - Valnødder

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
 Bunde:
6 æggeblommer
100 g.flormelis
100 g.revet mørk chokolade
100 g.finthakkede valnødder
6 æggehvider
 
 Creme:
100 g.mørk chokolade
100 g.blødt smør
2 æggeblommer
50 g.sukker
1 spsk.Nescafé
2 spsk.rom
 
Opskrift:
Til bundene røres æggeblommer med flormelis og tilsættes reven chokolade og hakkede valnødder. Hviderne piskes stive og vendes i. Dejen kommes i en springform og bages ved 180 grader i ca. 50 min. Prøv med en nål om kagen er gennembagt. Til cremen smeltes chokoladen i vandbad, afkøles til stuetemperatur og røres jævn med det bløde smør. Æggeblommer, sukker, Nescafé og rom piskes over vandbad, tages af varmen og piskes videre i koldt vand til det er afkølet. Vend chokoladesmørret i æggeblommecremen, og der røres til det er jævnt. Del den kolde kage i 3 bunde. Fordel halvdelen af cremen mellem bundene og pynt med det resterende.





karakterer:
Opskriften er vist 13903 gange,
og udskrevet 212 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (37 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-01-08 20:56:51
super god kage