Upside-down cake
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt : Red : |
|
|
Smelt smørret (50 g) og hæld det i en springform eller alu-form. Fordel smørret i formen og drys farin på. Hæld saften fra ananas og abrikoser og lad dem dryppe fri for væde i en sigte. Læg frugten i ét lag i formen og passende mønster. Abrikoserne lægges med den buede side nedad. Rør sukker og smør smidigt. Rør æggene i, ét ad gangen. Bland mel med bagepulver og rør det i dejen sammen med saften. Fordel dejen over frugten.
Bages på næstnederste rille i forvarmet ovn ved 175 grader i ca 45 min. Afkøles til lunken i formen og vendes derefter ud på et fad. |
|
Opskriften er vist 10120 gange,
og udskrevet 228 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne