Sneglekage med kanel
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt : Red : |
|
|
Smuldr gæren i en skål. Hæld mælken over og rør, til gæren er opløst. Bland æg, smør og salt i og ælt melet i lidt efter lidt. Slå dejen godt og lad den hæve med et tyndt viskestykke over i ca. 25 min.
Rør smørret sammen med sukker og kanel. Slå dejen sammen og rul den ud til et rektangulært stykke på 40 * 18 cm. Bred remoncen over, drys halvdelen af mandlerne over og rul sammen til en roulade. Skær den i stykker på ca. 3 cm tykkelse og læg dem i en springform, 23 cm i diameter, side om side, så formen bliver fyldt. Drys med resten af mandlerne. Bag sneglekagen på næstnederst rille ved 200° i 12 - 15 min (eller længere) og køl den af på en bagerist. Server kagen nybagt. |
|
Opskriften er vist 28838 gange,
og udskrevet 499 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (22 stemmer) |
|
Kommentarer Jane_C - 2010-11-27 13:52:08 Prøv også med fløde i stedet for mælk. loise kristensen - 2007-09-06 19:29:11 dine snegle kage er meget nemme og smager utroligt dejligt NIl - 2005-01-01 01:01:01 Det smager total godt. Bettina - 2005-01-01 01:01:01 Lækker, lækker, minder om en kanelstang fra bageren, bare MEGET bedre. I stedet for sukker brugte jeg brun farin, og så kom jeg lige lidt creme oven på remoncen, mums hvor den smagte. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne