Sjokoladekake
Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade Indsendt : |
|
|
Smelt chokoladen og smørret ved svag varme.
Afkøl.
Pisk æg og sukker let og luftigt.
Bland mel og bagepulver.
Rør forsigtigt chokoladen i æggemassen.
Vend forsigtigt melet i.
Kom dejen i en smurt og strøet rund form 24 cm.
Sæt kagen midt i ovnen. Bag ved 200° i 12 - 15 min.
Lad kagen stå i formen til den er kold, gerne natten over.
Servér den med flødeskum.
|
|
Opskriften er vist 6803 gange,
og udskrevet 109 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne