Saftig kage
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt : |
|
|
Rør smør og sukker skummende, tilsæt æggeblommerne en ad gangen samt salt, reven appelsinskal, mel og bagepulver. Pisk æggehviderne stive, vend dem i dejen og kom den i en velsmurt, raspet springform. Bag kagen i ovnen ved 175 grader i ca 50-60 min, til den er gennembagt. Varm saften fra appelsinerne og citronerne i en kasserolle sammen med flormelis, til det er helt opløst. Prik den bagte kage, hæld saften over og lad kagen afkøle.
|
|
Opskriften er vist 17484 gange,
og udskrevet 282 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (9 stemmer) |
|
Kommentarer benthe - 2007-08-18 07:35:26 prøv den. dette er en gammel opskrift, som jeg kan huske fra min barndom, og den er supergod. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne