Ribskage på chokoladebund
Hovedingrediens : Bær - Ribs Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Pisk smør med sukker. Del æggene og pisk hviderne stive. Smelt chokoladen over et vandbad. Rør den smeltede chokolade med æggeblommerne og det piskede smør. Tilsæt nødder. Mel, bagepulver og kakao sigtes i æggehviderne og det hele vendes forsigtigt sammen. Hældes i en smurt springform og sættes i en varm ovn ved 180 grader C. alm. ovn i 40 minutter. Lad det afkøle.
Fyld: Ribs skylles og ribbes. Kagebunden stænkes med likør. Pisk fløde med flormelis og vanille. Vend halvdelen af bærrene i cremen. Fordel cremen på kagen og sæt den på køl mindst 1 time inden servering. Pynt med resten af ribsene. |
|
Opskriften er vist 41542 gange,
og udskrevet 1234 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (12 stemmer) |
|
Kommentarer Dorte M. - 2012-08-09 11:42:17 Super lækker kage, især hvis man tilsætter 200 g ribs til dejen også + valnødder. Den er klæg som en chokoladekage skal være. Skal helst serveres køleskabskold:-) Grith - 2007-07-24 15:02:49 Rigtig lækker chokoladekage. Kan ikke rigtig finde ud af om jeg synes fyldet smagsmæssigt passer til.. men det ser godt ud =0) Kqaren - 2007-07-16 17:31:42 Jeg har ikke prøvet denne endnu, men en tilsvarende er superlækker. Kirsebærlikør eller cognac er altså også godt i fyldet Nanna - 2007-07-16 11:06:14 den ser kanon god ud har tængt mig at prøve den |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne