Polentakage med mandler og citron
Hovedingrediens : Mel - Polentamel Oprindelsesland : Italien Indsendt : |
|
|
Varm ovnen op til 160 grader. Smør en springform og drys den med hvedemel. Findel vanillestangen i foodprocessoren med sukkeret. Pisk smør og sukker lyst of luftigt. Mal mandler og citronskal på foodprocessoren og rør blandingen i smør-sukker. Rør æggene i et efter et. Rør citronsaften i. Sigt salt og bagepulver i polentaen. Rør den i dejen og hæld så dejen i springformen og bag den ca 50 minutter.
PS! Giv f.eks. Mascarponecreme til.
|
|
Opskriften er vist 11495 gange,
og udskrevet 287 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Berit - 2016-04-28 09:16:01 Super lækkr kage. Serverede den med mascarponecreme og en kugle vanilleis. anonym - 2007-01-16 09:58:36 Opskrift på Mascarponecreme: 225 g mascarponeost, 1½ dl. yoghurt naturel, 25-50 g. flomelis, 1 vaniliestang, 1½ dl. piskefløde letpisket. Bland mascarpone med yoghurt og 25 g af sukkeret. Skrab vaniliekornene ud og bland i. Pisk det godt sammen og smag til med mere sukker om nødvendigt. Til sidst vendes den piskede fløde i og cremen piskes evt. endnu tykkere. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne