Momsemors chokolade-konfektkage

Momsemors chokolade-konfektkage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Kager i formRet : Kager i form - Springformkage

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
250 g.smør
250 g.sukker
4 æg
200 g.mørk chokolade
200 g.nødder
75 g.hvedemel
1 tsk.bagepulver
 
 Pynt:
100 g.overtrækschokolade
100 g.Nougat, blød
 mandel eller nøddeflager
 kandiseret violer
 
Opskrift:
Rør smør og sukker godt sammen. Rør æggene i et ad gangen. Smelt chokoladen og rør den i. Mal nødderne og rør dem i sammen med mel og bagepulver. Kom dejen i en smurt springform og bag kagen ca 50 minutter ved 180 grader. Kagen vil falde lidt sammen på midten, så der bliver et hul, men den kan blot vendes ved glaseringen, hvis man vil undgå hulet. Lad den færdige kage afkøle og stå til næste dag. Smelt chokolade og nougat sammen og smør det ud over kagen. Pynt med mandel-eller nøddeflager og kandiseret violer.





karakterer:
Opskriften er vist 17106 gange,
og udskrevet 386 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu