Momsemors chokolade-konfektkage
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Indsendt : Red : |
|
|
Rør smør og sukker godt sammen. Rør æggene i et ad gangen. Smelt chokoladen og rør den i. Mal nødderne og rør dem i sammen med mel og bagepulver. Kom dejen i en smurt springform og bag kagen ca 50 minutter ved 180 grader. Kagen vil falde lidt sammen på midten, så der bliver et hul, men den kan blot vendes ved glaseringen, hvis man vil undgå hulet. Lad den færdige kage afkøle og stå til næste dag. Smelt chokolade og nougat sammen og smør det ud over kagen. Pynt med mandel-eller nøddeflager og kandiseret violer.
|
|
Opskriften er vist 17106 gange,
og udskrevet 386 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne